Tel.: 96/900-029
Fax: 96/900-028
E-mail: mail@ntsi.hu
Cím: 9022 Győr, Móricz Zs. rkpt. 1/b
Ma 2020. május 28. Csütörtök, Emil, Csanád napja van.
 
ÚJ! Online értékbecslés

Tovább az ONLINE értékbecsléshez

littlecomputerE teljesen ingyenes szolgáltatásunkkal segíteni kívánjuk az érdeklődőket és ügyfeleinket egy adott lakóingatlan becsült értékének igen gyors behatárolásában. Jelenleg még csak Győr-Moson-Sopron megyére vonatkozóan vehető igénybe ez a - még tesztelés alatt lévő - szolgáltatásunk panel lakás, nem panel lakás, illetve családi vagy sorház, ikerház típusú ingatlanok esetében.

Az értékmeghatározás során több, mint 10.000 db Győr-Moson-Sopron Megyei ingatlan tranzakciós adatból válogatja le a program a lekérdező által megadott paraméterű ingatlanhoz leginkább hasonló jellemzőkkel bíró adatokat és állapítja meg egy korrekciós eljárás után a becsült forgalmi értéket.

A szolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy szokásos felhasználói regisztrácóra van szükség , - ami a honlapunkon egyszerűen megtehető - és ezt követően bárminemű korlátozás nélkül lehet a lekérdezéseket indítani. Minden regisztrált felhasználónknak a legutóbbi tíz lekérdezése látható lesz a fiókjában, így azok visszanézhetőek.

Fontos kiemelnünk, hogy mivel itt egy automatizált becslési eljárásról van szó, egy adott ingatlan esetében több jelentősnek is minősülő egyedi értékbefolyásoló tényező lehet, amit e leegyszerűsített program nem tud megfelelően figyelembe venni. Ezért a rendszer által igény esetén kiállítódó ÉRTÉKELÉSI TANUSÍTVÁNY -ban szereplő megállapított forgalmi érték akár jelentősen +/- 30%-ot is meghaladóan - eltérhet az ingatlan tényleges valós piaci értékétől. Az értékelés során a felhasználó által közölt adatok valódiságát, az ingatlan jogtisztaságát, a forgalomképességét esetleg befolyásoló, korlátozó tényezőket nem ellenőrizzük, nem vizsgáljuk! Az értékelés ezért hitelügylethez vagy bármilyen hivatalos helyen történő felhasználásra nem alkalmas!

Akinek ennél pontosabb értékmeghatározásra van szüksége, annak javasoljuk az ELŐZETES vagy a KLASSZIKUS értékbecslési szolgáltatásunkat.

Ahogy azt már jeleztük, itt egy még tesztelés és végelegesítés előtt álló rendszerről van szó, így sokat segítene nekünk és természetesen a majdani felhasználóknak is , ha a lekérdezések során szerzett értékes - akár jó vagy rossz -tapasztalatait megírná nekünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címünkre.

Sikeres lekérdezést kíván a NTSI.hu csapata.

Ha Önnek egy kicsit pontosabb becslésre van szüksége, akkor igénybe veheti ELŐZETES-, míg ha a nemzetközi-,és hitelintézeti előírásoknak is megfelelő értékelésre van szüksége a KLASSZIKUS értékbecslési szolgáltatásunkat ajánljuk!

Tovább az ONLINE értékbecsléshez

 
Kastélyszálló - Sobor
Állattartó telep - Kóny
Győrújbarát
Balatonalmádi - VRT
Ültetvény - Sopronnémeti
Pannónia Ring - Ostffyasszonyfa