Tel.: 96/900-029
Fax: 96/900-028
E-mail: mail@ntsi.hu
Cím: 9022 Győr, Móricz Zs. rkpt. 1/b
Ma 2020. május 28. Csütörtök, Emil, Csanád napja van.
 
ÚJ! Előzetes értékbecslés

Tovább az ELŐZETES értékbecsléshez

bigstockphoto_man_working_computerE díjköteles, általunk ELŐZETES értékbecslésnek elnevezett becslési eljárás során a honlapon elérhető és a felhasználó által kitöltendő adatlap továbbá az adott ingatlanról és környezetéről a felhasználó által készített és feltöltött képek alapján egy megbízott - komoly szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező- értékbecslő kollegánk hajtja végre az értékelést és állapítja meg az ingatlan aktuális forgalmi értékét, majd annak jóváhagyása után küldjük meg a felhasználóink részére az ingatlanra vonatkozóan megállapított forgalmi értéket tartalmazó ÉRTÉKELÉSI TANÚSÍTVÁNYT.

A szolgáltatásunk keretében az ÉRTÉKELÉSI TANÚSÍTVÁNYT az adatlap-, és képek feltöltése továbbá a 8.000,-Ft+ÁFA díj befizetéséről, átutalásáról szóló igazolás beérkezésétől számított 48 órán belül a számlával együtt megküldjük felhasználóinknak. Előzetes értékelési megbízásokat jelenleg még csak Győr-Moson-Sopron megyében vállalunk.

Az ONLINE értékelésnél egy igen leegyszerűsített - csak néhány az ingatlanra jellemző fontosabb adat, információ alapján -, kézi beavatkozást nem igénylő automatizált programmal másodperceken belül elkészül a becslés, míg az ELŐZETES értékelés során már a felhasználó által feltöltött részletesebb ingatlan adatok és képek alapján kollégánk végzi el az értékelést, kiszállás és helyszíni szemle lefolytatása nélkül. Az értékelés során a felhasználó által közölt adatok valódiságát, az ingatlan jogtisztaságát, a forgalomképességét esetleg befolyásoló, korlátozó tényezőket nem ellenőrizzük, nem vizsgáljuk! Az értékelés ezért hitelügylethez vagy bármilyen hivatalos helyen történő felhasználásra nem alkalmas!

Ennél az értékelésnél az elvárt hibahatárunk 20%-on belüli, azaz a tényleges valós forgalmi érték és az e módszerrel becsült forgalmi érték eltérés közötti különbség nagy valószínűséggel ezen értéken belüli lesz.

Az értékelési módszer alkalmazását leginkább lakó ingatlanok fedezete mellett felvenni tervezett hitelkérelem benyújtás előtt javasoljuk felhasználóinknak, mert így egy alacsony díjazás mellett viszonylag gyorsan eldönthető, hogy a felhasználó által elvárt hitelösszegre az ingatlan megfelelő fedezetet nyújthat-e. Ezzel a viszonylag gyors eljárással csökkenthető annak kockázata, hogy a hitelbírálat során készülő ügyfelet terhelő klasszikus becslési eljárás 30.000-40.000,-Ft-os díja úgy kerül kifizetésre - nem visszatérítendően -, hogy kiderül, az ingatlan nem nyújt megfelelő fedezetet a felvenni kívánt hitelösszegre.

Amennyiben az előzetes értékelésünket követő 30 napon belül a hitelkérelem is benyújtásra kerül és cégünket bízza meg a hitelintézet az ingatlan értékelésével, akkor a bank által előírt és az ügyfélre terhelt értékbecslési díjba az előzetes értékelést igénybe vett ügyfelünknek a kifizetett összeg 50%-át kedvezményként a becslési díjba beszámítjuk!

Ha Önnek csak egy egyszerű értékbehatárolásra van szüksége igénybe veheti ONLINE,- ha pedig a nemzetközi-, és hitelintézeti előírásoknak is megfelelő értékbecslésre van szüksége akkor a KLASSZIKUS értékelési szolgáltatásunkat ajánljuk!

Tovább az ELŐZETES értékbecsléshez

 
Ültetvény - Sopronnémeti
Kastélyszálló - Sobor
Győrújbarát
Balatonalmádi - VRT
Állattartó telep - Kóny
Pannónia Ring - Ostffyasszonyfa