Tel.: 96/900-029
Fax: 96/900-028
E-mail: mail@ntsi.hu
Cím: 9022 Győr, Móricz Zs. rkpt. 1/b
Ma 2020. június 3. Szerda, Klotild napja van.
 
Klasszikus értékbecslés

456-i-106-h4723Szeretné tudni ingatlana forgalmi értékét? Forduljon hozzánk bizalommal! Az elmúlt 3 évben évente átlagosan 1.400 db értékbecslést végeztünk el a jelenlegi szűk működési területünkön!

12 éves folyamatos lakossági pénzintézeti értékbecslői tapasztalattal és ezalatt több, mint 12.000 db elvégzett értékeléssel a hátunk mögött várjuk ügyfeleink megkeresését és megrendelését.

Kollegánk a megbízónkkal egy kölcsönösen elfogadott időpontban helyszíni szemlét fog lefolytatatni, ahol általában a megrendelő által biztosított 30 napnál nem régebbi alapdokumentáció - tulajdoni lap, telkes ingatlan esetében térkép kivonat továbbá, ha rendelkezésre állnak alaprajzok egyéb esetleg fontos dokumentumok - alapján ellenőrzi-, az alaprajzok hiányában pedig tételesen felméri az értékelendő ingatlant, illetve meggyőződik a fennálló állapot jogtiszta voltáról, tájékozódik az ingatlan infrastruktúrájáról, környezetéről és az aktuális állapotról fotódokumentációt is készít.

A helyszíni szemlét követően néhány munkanapon belül - amennyiben nincs az értékelés végrehajtását akadályozó tényező - elkészíti az értékelést és felterjeszti azt ellenőrzésre. Az értékelés jóváhagyása után a komplett ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNT a megrendelőnek a megállapodás szerint vagy eljuttatjuk vagy irodánkban átadjuk.

E szakvélemény már az érvényben lévő nemzetközi ajánlások, így különös képen a TEGoVA ajánlásainak illetve a hitelintézetek elvárásainak megfelelően készül, így akár hivatalos helyeken és akár a befogadó pénzintézeteknél hitelügyletekhez is felhasználható. Értékelési megbízásokat 5 munkanapos teljesítési határidővel egyenlőre Győr-Moson-Sopron, és Komárom-Esztergom megyében vállalunk, Az értékelés díja 30.000,-Ft +ÁFA. Amennyiben az alapdokumentáció beszerzése ügyfelünknek nehézségekbe ütközne, úgy annak beszerzését - külön megállapodás alapján - térítés fejében vállaljuk.

Ha ennél gyorsabb és felelősségvállalást nem igénylő egyszerű értékbehatárolásra van csak szüksége vegye igénybe új ONLINE vagy ELŐZETES értékbecslési szolgáltatásainkat!

 
Állattartó telep - Kóny
Balatonalmádi - VRT
Kastélyszálló - Sobor
Győrújbarát
Ültetvény - Sopronnémeti
Pannónia Ring - Ostffyasszonyfa