Tel.: 96/900-029
Fax: 96/900-028
E-mail: mail@ntsi.hu
Cím: 9022 Győr, Móricz Zs. rkpt. 1/b
Ma 2020. június 3. Szerda, Klotild napja van.
 
Ingatlan, ingatlan portfóliók értékelése

Szeretné tudni ingatlana forgalmi értékét? Hitelfelvételt tervez, vagy esetleg mérleg aktualizálásra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal és kérje árajanlatunkat!

12 éves folyamatos lakossági és vállalati pénzintézeti értékbecslői tapasztalattal és ez alatt több, mint 12.000 db elvégzett értékeléssel a hátunk mögött várjuk ügyfeleink megkeresését és megrendelését.

Kollegánk a megbízónkkal egy kölcsönösen elfogadott időpontban helyszíni szemlét fog lefolytatatni, ahol általában a megrendelő által biztosított 30 napnál nem régebbi alapdokumentáció - tulajdoni lap, telkes ingatlan esetében térkép kivonat továbbá, ha rendelkezésre állnak alaprajzok egyéb esetleg fontos dokumentumok - alapján ellenőrzi-, az alaprajzok hiányában pedig tételesen felméri az értékelendő ingatlant, illetve meggyőződik a fennálló állapot jogtiszta voltáról, tájékozódik az ingatlan infrastruktúrájáról, környezetéről és az aktuális állapotról fotódokumentációt is készít.

A helyszíni szemlét követően néhány munkanapon belül - amennyiben nincs az értékelés végrehajtását akadályozó tényező - elkészíti az értékelést és felterjeszti azt ellenőrzésre. Az értékelés jóváhagyása után a komplett ÉRTÉKELÉSI SZAKVÉLEMÉNT a megrendelőnek a megállapodás szerint vagy eljuttatjuk vagy irodánkban átadjuk.

E szakvélemény már az érvényben lévő nemzetközi ajánlások, így különös képen a TEGoVA ajánlásainak illetve a hitelintézetek elvárásainak megfelelően készül, így akár hivatalos helyeken és akár a befogadó pénzintézeteknél hitelügyletekhez is felhasználható. Értékelési megbízásokat általában rövid teljesítési határidővel jellemzően a Nyugat- és Közép Magyarországi Régió, azaz Győr-Moson-Sopron-, Komárom-Esztergom-, Fejér-, Veszprém, Vas és Zala megyék területéről vállalunk.

Az értékelés díja: az adott ingatlan vagy ingatlan portfolió ismeretében, egyedi megállapodás alapján.

Amennyiben az alapdokumentáció beszerzése ügyfelünknek nehézségekbe ütközne, úgy annak beszerzését - külön megállapodás alapján - térítés fejében vállaljuk.

Tekintse meg referenciáinkat!
Képgaléria

 
Balatonalmádi - VRT
Kastélyszálló - Sobor
Állattartó telep - Kóny
Győrújbarát
Ültetvény - Sopronnémeti
Pannónia Ring - Ostffyasszonyfa