Tel.: 96/900-029
Fax: 96/900-028
E-mail: mail@ntsi.hu
Cím: 9022 Győr, Móricz Zs. rkpt. 1/b
Ma 2020. június 3. Szerda, Klotild napja van.
 
Komfortfokozatok
Jellemzők Komfort nélküli Félkomfortos Komfortos Összkomfortos**
Lakószoba nagyobb, mint 12 m² x x x x
Főzőhelyiség x x x x
Fürdőhelyiség * x x x
WC lakáson belül * x x x
WC lakáson kívül x
Közművesítettség - villanyellátás x x x
Közművesítettség - vízfelvétel x
Közművesítettség - vízellátás x x x
Közművesítettség - szennyvízelvezetés x x
Melegvíz-ellátás x x
Fűtés - egyedi készülékekkel x x x
Fűtés - központi x

* A félkomfortos lakás: fürdőhelyiséggel vagy WC-vel rendelkezik
** A duplakomfortos és a luxus komfortfokozatú lakások hivatalosan az összkomfortos kategóriába esnek.

Vonatkozó törvényi rendelet: 147/1992. (XI. 6.) Korm. rendelet - 4. számú melléklet az önkormányzati ingatlankataszterről

1. Komfort nélküli lakás:

Az a lakás, amely a félkomfortos lakás követelményeinek sem felel meg, de legalább 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával és főzőhelyiséggel, továbbá a lakáson kívül WC (árnyékszék) használatával és egyedi fűtési móddal rendelkezik, valamint a vízfelvétel lehetősége biztosított.

2. Félkomfortos lakás:

Az a lakás, amely a komfortos lakás követelményeinek nem felel meg, de legalább 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával és főzőhelyiséggel, továbbá fürdőhelyiséggel vagy WC-vel és közművesítettséggel (legalább villany-és vízellátással), valamint egyedi fűtési móddal rendelkezik.

3. Komfortos lakás:

Az a lakás, amely legalább 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával, főzőhelyiséggel és WC-vel, közművesítettséggel, melegvízellátással és egyedi fűtési móddal (gázfűtéssel, szilárd vagy olajtüzelésű kályhafűtéssel, elektromos hőtároló kályhával) rendelkezik.

4. Összkomfortos lakás:

Az a lakás, amely legalább 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával, főzőhelyiséggel és WC-vel, közművesítettséggel (villany- és vízellátással, szennyvízelvezetéssel), melegvíz-ellátással és központos fűtési móddal (táv-, egyedi, központi vagy etázsfűtéssel) rendelkezik.

4.1 Duplakomfortos lakás:

Az a lakás, amely legalább 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával, főzőhelyiséggel és 2 db WC-vel, 2 db füdőhelyiséggel, közművesítettséggel (villany- és vízellátással, szennyvízelvezetéssel), melegvíz-ellátással és központos fűtési móddal (táv-, egyedi, központi vagy etázsfűtéssel) rendelkezik.

4.2 Luxuslakás:

Az a lakás, amely legalább 12 m2-t meghaladó alapterületű lakószobával, főzőhelyiséggel és WC-vel, közművesítettséggel (villany- és vízellátással, szennyvízelvezetéssel), melegvíz-ellátással és központos fűtési móddal (táv-, egyedi, központi vagy etázsfűtéssel) rendelkezik, továbbá teljes biztonsági rendszer (társasházaknál 24 órás portaszolgálat), tágas nappali, medence, teljes klimatizáltság, saját fürdőszobával rendelkező hálószoba is tartozik az ingatlanhoz.

 
Balatonalmádi - VRT
Pannónia Ring - Ostffyasszonyfa
Kastélyszálló - Sobor
Állattartó telep - Kóny
Győrújbarát
Ültetvény - Sopronnémeti