Tel.: 96/900-029
Fax: 96/900-028
E-mail: mail@ntsi.hu
Cím: 9022 Győr, Móricz Zs. rkpt. 1/b
Ma 2020. június 3. Szerda, Klotild napja van.
 
Szöveges útmutató

A fotókészítésnél nagyon fontos, hogy a kezelhető képméretek miatt a fényképezőgépnél beállítható legalacsonyabb felbontású, azaz a legrosszabb minőségi beállítással készüljenek el a fényképek, ezért kérjük, hogy erre fokozottan ügyeljenek. (Az optimális beállítás a 640x480-as képfelbontás.)

  • Utcai-, és környezeti képek: a két szomszédos épület képe az utcarészletekkel, továbbá az értéket befolyásoló környezeti elemekről. (Pl. zaj-autószerelő műhely a szomszédban, temető vagy szeméttelep, stb a közeli szomszédban )
  • Az ingatlanról homlokzati képek készítése, amelyek a teljes ingatlant mutatják. Lehetőség szerint legalább egy-egy utcai és hátsó homlokzati fotó.
  • A jellemző belső helyiségekről (pl.: előtér, szobák, fürdők, konyha, étkező,) készített minél nagyobb perspektívát láttató fotók. A belső fényképek lehetőleg széles látószögű fényképezővel készüljenek – melyeken a helyiségek általános állapota (pl. a hideg és meleg burkolatok minősége ) továbbá a meglévő gépészet is látható. (fűtést biztosító berendezések, melegvízellátást biztosító berendezések, egyéb gépészeti berendezések ( pl. klíma, vízkezelők,stb.)
  • Az érték-megállapításnál figyelembe vehető mellékhelyiségekről, melléképületekről min. egy külső és egy belső fénykép készítés. (pl. pince, garázs, műhely, stb.)
  • Az érték-megállapításnál figyelembe vehető extrákról pl. panoráma, bel-, vagy kültéri medence parkosított kert, stb.)
  • Az épület (lakás) szintenkénti alaprajzának (alaprajzainak) fotója.
 
Pannónia Ring - Ostffyasszonyfa
Balatonalmádi - VRT
Ültetvény - Sopronnémeti
Kastélyszálló - Sobor
Győrújbarát
Állattartó telep - Kóny